2011. február 3., csütörtök

Glamour Women of the Year - Idén is!

Mióta megírtam az első cikkemet az akkor még SA&F Weekly nevű divatblogomra, nagy álmom volt, hogy eljussak a Glamour díjátadójára. A sorsnak néha vicces kedve van, így pont a szülinapomon kaptam meg az e-mailt Maróy Krisztinától, a magazin főszerkesztőjétől, hogy elfogadták az akkreditációmat az idei gálára.

A magyar magazinok közül mindig is a Glamour volt az, mely teljes mértékben kiállt a magyar tehetségek mellett, felkarolt jó néhány modellt, tervezőt, grafikust és fotóst, akik rengeteget köszönhetnek nekik. Az általuk rendezett nyílt nap is tökéletesen példázza ezt, jó érzés volt az olvasók profi grafikáit látni a magazin hasábjain. A Glamour-csapat idén is kitett magáért: szerintem hazai divatmagazin még nem csinált hasonlót, az idei gálára ugyanis divatbloggerek is akkreditálhattak, ezzel egy újító színt hozva a divatvilágba. Ha megnézitek a jelölteket a Glamour Online-on, láthatjátok, hogy minden szempontból izgalmas küzdelem lesz az idei. Vajon idén új díjazottat köszönthetünk a modell kategóriában, vagy Mihalik Enikő dupláz? Esetleg a szavazók esélyt adnak a legújabb és egyben legelsöprőbb hatású topmodellünknek, Palvin Barbarának?

Palvin Barbi 2011 nagy esélyese

A lelkes Glamour-olvasók persze nem csak modellekre, hanem tervezőkre, énekesnőkre, műsorvezetőkre, színésznőkre, a legszebb hajú nőre (Giginek nagyon szurkolok, mindig is irigyeltem a hajkoronáját), és egy grátisz kategóriára, a legsármosabb férfira is szavazhatnak, és érdemes is, a szavazók közt ugyanis értékes nyereményeket sorsolnak, ráadásul partifotókkal és egyéb mókás játékokkal még belépőt is nyerhettek a gálára. Ami engem illet, hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy idén ott lehetek, és úgy döntöttem, hogy követve a Glamour filozófiáját, csak feltörekvő (tehát országos szinten még nem ismert) magyar tervezők ruháit és kiegészítőit fogom viselni, remélem, ezzel a gesztussal ha minimálisan is, de elősegítem azt, hogy mindenki megtudja, hogy Magyarországon igenis számtalan tehetség van. Hogy kiket szeretünk a legjobban? Márciusban kiderül, addig is kattanjatok a Glamour weboldalára, ahol a jelöltekkel készült interjúk és kisfilmek fokozzák az izgalmat.

3 megjegyzés:

GodMother írta...

Grat! Majd küldj egy posztot, hogy mit viseltél, és hogy milyen volt.

Névtelen írta...

"Vajon Ebergényi Réka, a tavalyi "év modellje" újra bezsebeli ezt a megtisztelő címet" - De ő nincs is jelölve???

Regina M. írta...

Hoppá, valóban, micsoda baki.. :)
Valamiért még nagyon bennem vannak a tavalyi jelöltek, de köszönöm, rögtön javítom. :)