2011. január 22., szombat

Divat kérdezz-felelek: kígyómintás cipő - mivel hordjuk?

Első kérdezőm máris egy kényes témát, az állatmintát érintett, abból is az egyik legrafináltabbat, a kígyómintát. Nézzük!

"Van egy magastalpú szandálom, aminek a pántjai feketék, a talprésze fekete-fehér kígyómintás. Ezt milyen ruhákkal, színekkel, kiegészítőkkel lehetne hordani?"

A kígyóminta, hasonlóan a többi állatmintához, nagy körültekintést igényel. Mivel általában feketét ajánlok az állatmintához, most is ugyanezt mondom: válassz fekete nadrágot és fekete felsőt, és játssz az árnyalatokkal, a textúrákkal. Ha utcára hordanád, egy fekete skinny farmerrel és egyszerű, lágy esésű pamuttoppal hordd, és válassz hozzá visszafogott kiegészítőket. Bulikra már kombinálhatod merészebben: egy fekete ceruzanadrág jól mutat a cipő által megnyúlt alakon, de ide is tökéletes a skinny. A felsőd ez esetben lehet akár grafitszürke is, válassz izgalmas szabásút, hangsúlyos vállrésszel, mint például a Zoe Phobic márka felsői. Ha vékony vagy, egy hosszabb, finom esésű, akár flitteres felsőt is megpróbálhatsz. A krómos felületű, vagy akár teljesen matt fekete kiegészítők nagyon izgalmas csavart adhatnak a cipőnek, viszont mivel egy hivalkodó darabról van szó, minden esetben hagyd, hogy a cipő vigye el a szettet.


what to wear - snake wedges


Divattal, öltözködéssel kapcsolatos kérdéseiteket továbbra is várom a fent látható e-mail címen!

Nincsenek megjegyzések: