2011. január 8., szombat

Csodás gyöngyök minden alkalomra

Ősz óta szemezek a H&M-ben egy laza, többsoros gyöngysorral, de sajnos még nem jutottam el odáig, hogy meg is vegyem. Addig is álmodoztam egy kicsit, és összeállítottam nektek három outfitet. A gyöngyöt általában háttérbe szorítja a nyakláncok hatalmas választéka, pedig irodába, esti partikra és hétköznapokra is ugyanolyan ügyes stíluscsavar lehet.

Mi, lányok már gyerekként is előszeretettel kotortunk anyukánk, nagymamánk kincsesládáiban, és magunkra aggattunk mindent, ami gyöngyből volt - talán pont ezért kellene még jobban szeretnünk. 15 éves koromban hódítottak a műanyag, színes gyöngyök, főleg az emo lányok köreiben, de szinte mindenkinek volt. Azóta szerencsére ez az inkább kislányoknak való stílus háttérbe szorult, és átvették a helyüket a sokkal kifinomultabb, nőiesebb darabok. Három gyöngysorral már lehetőségek tárházát vásároljuk meg magunknak, bár tény, hogy a legtöbbünknek egy is bőven elég. Nézd meg azt a stílust, ami hozzád a legközelebb áll, és ez alapján válaszd ki a hozzád illő gyöngyöket!

pearl mania
Az első összeállításnál láthatjátok, hogy az elegánsabb stílust is remekül feldobja egy gyöngysor. A selyemblúz-nyaklánc páros amúgy is telitalálat, de ha mindezt magas derekú szoknyával, és félcipő helyett bokacsizmával társítjuk, egyszerre viselhetjük az irodába és egy bevásárlótúrára is. A második ruha nagy kedvencem, a kék és a flitterek nagyon jól viselkednek, ha összekerülnek. Bár általában azt mondom, hogy az ilyen harsány daraboknál bánjunk csínján a kiegészítőkkel, egy gyöngysor még belefér, jelen esetben azért, mert erősíti a ruha által is felvonultatott vízalatti stílust. Egy türkizberakásos fekete magassarkú ráteszi az i-re a pontot, így bármelyik elegáns partin ragyoghatsz. A gyöngyök a hétköznapi ruhákat is feldobják, kedvenc topodhoz bátran felvehetsz egy lazább stílusú, akár láncokkal kombinált gyöngysort, mely a kedvenc szűk farmereddel és kényelmes balerinacipővel rögtön "partiképessé" varázsol, legyen szó akár fesztiválozásról, akár egy egyszerű sulis öltözetről. Lényeg a kreativitás!

Nincsenek megjegyzések: