2010. december 15., szerda

Mit vegyek fel? - Öt alapdarab minden alkatra

Az új cikksorozatot egy bemelegítő posstal kezdeném. Bár a karácsonyi ajándéklistát valószínűleg már mindenki leadta, azért érdemes végigböngésznetek ezt a listát is, mely öt olyan darabot tartalmaz, ami mind vékony, mind izmos, mind túlsúlyos lányokon is jól mutat.

1. Világosabb árnyalatú, vastagabb sarkú csizma

A bokacsizma igen hálás fazon: még a kabát alatt is hosszabbnak mutatja a lábainkat, ráadásul ha a magassarkú verziót választjuk, csak a talpunk fele fagy le. A világos árnyalatok, mint a bézs, vagy a barna, jobban felhívják a figyelmet, mint a fekete, a fokozatosan vékonyodó sarok pedig kényelmes(ebb), és - véleményem szerint - sokkal szebb, mint tűsarkú társaik.

2. Rózsás kitűző vagy hajcsat

Egy ilyennel még egy nagyon unalmas szettet is feldobhatsz. Bár nem egy nagy összeg, az a legjobb befektetés, ha cserélhető kitűző és hajcsat-betét is van hozzá, így néha a kedvenc dzsekid gallérját, néha pedig a fürtjeidet csinosíthatod vele. A színekkel bánj óvatosan, válassz halvány rózsaszínt, esetleg fehéret. A fekete túl "goth", a piros néha már túl sok.3. Fekete óriástáska

Mi, nők nem létezünk legalább egy nagy táska nélkül. Egy fekete, teljesen "basic" táska minden igényes nő szekrényébe kötelező, erre akár többet is költhetünk, ha tudunk rá vigyázni. Ez esetben mindig a minimalizmus legyen a nyerő: a steppelésekkel, varrásokkal, díszekkel bánjunk csínján, és inkább szavazzunk az izgalmas részletekre: az aktatáskára hajazó formára, vagy a láncbetétes pántra.

4. A Jolly Joker ruha

Ez a darab akár egy egész blogot is érdemelhetne, annyira hálásak lehetünk neki. A Jolly Joker ruha alakja homokórára emlékeztet, azaz a deréknál húzott. A ruha hossza mindig végződjön szigorúan a térd felett! Egy kis ösztönzés: általában 40-es méretű nadrágot hordok, és 36-38-as felsőket, de ez a szabás annyira ügyes, hogy ezekből XS-es méretűt hordok. Kötelező alapdarab!

5. Bő kardigán

Ha variálunk kicsit a színekkel, a kicsit bővebb, ún. "boyfriend" kardigán minden alkaton jól mutat. Hordjuk kigombolva, lazán felgyűrt ujjal, erőlködés nélkül, csodásan fogjuk érezni benne magunkat.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igaz, meg csak most kezdtem el kovetni a blogod, de imadom ezeket a ruhakat, osszeallitasokat. Azt szeretnem kerdezni,hogy milyen osszeallitasokat tudnal mutatni tanevkezdesre, mert uj suliba fogok menni. Igaz, hogy addig tobb, mint fel ev van, de mar regota foglalkoztat a dolog.
Szoval: Mit vegyek fel elso napra?

clementinekruczynski írta...

el sem hinnéd milyen jó azt olvasni,hogy 40-es nadrágot szoktál hordani,ilyen kicsi felsőkkel=D ♥

Regina M. írta...

Kedves névtelen!

Remélem, még nem késtem el a válasszal: a kedvenc farmeredet ajánlom egy ütős felsővel. Nem kell túldíszíteni a dolgokat, mivel az első nap egy új suliban alapjáraton is stresszhelyzet. Az elsődleges szempont az, hogy érezd magad nagyon kényelmesen. :)