2010. április 21., szerda

Variációk farmerruhára

Egyre gyakrabban kapok olyan kéréseket tőletek, hogy a szettekben tüntessem fel a ruhadarabok árait is: Facebook-on már megmagyaráztam, hogy miért nehéz ez, viszont titeket sem szeretnélek cserben hagyni, így megtaláltam az arany középutat.

Nagyon szeretek olyan cikkeket írni, melyekben öltözködési tanácsokat adok. Ezekben a postokban minden kreativitásomat kiélhetem, és remélem valamennyire segítek is velük. A mai bejegyzésben egy bájos farmerruhát variálok háromféleképpen: két hétköznapi és egy bulis szettet állítottam össze nektek. Mindhárom outfit alapja ez a farmer anyagból készült New Yorker ruha, mely 6990 Ft-ért lehet a tietek.

Tavaszi hétköznapok

Már észrevehettétek, hogy a vad, harsány színek nem tartoznak a kedvenceim közé. Ezt a finoman kék ruhát sem érdemes például pirossal vagy sárgával hordani, mert odaveszne a nőiessége. Az arany kiegészítők tökéletesen illenek a ruha anyagához és színéhez egyaránt. Hiába egyre jobb az idő, egy kardigánra mindenképp szükségünk van, én egy szürke darabot választottam. Mostanra nem érvényes az a szabály, hogy a cipőnknek és a táskánknak hasonló színűnek kell lennie. A nyári trend-előrejelzésben még Abodi Dóra is megmondta, hogy most már az a menő, ha az említett kiegészítők színe eltér egymástól. Nyugodtan vegyél fel tehát egy aranyszínű szandált egy szürke táskával, és hódolj a legújabb trendnek!

Hűvösebb napokra


Az, hogy beköszöntött a tavasz, egyúttal azt is jelenti, hogy számítanunk kell a változékony időjárásra. Hordtam én például téli kabátot és nyári bőrdzsekit egy nap leforgása alatt. A hirtelen változó frontok a hangulatunkra és a fizikai állapotunkra is hatnak, így nem mindegy, hogy öltözékünk mennyire kényelmes. A fent látható szett divatos, mégis könnyed: vegyél egy legging-et a ruha alá, húzz rá kényelmes, lapos talpú csizmát, és vedd fel a kedvenc blézeredet. Az így kapott outfitet variálhatjuk finom kiegészítőkkel, mint ezzel a derekat hangsúlyozó övvel, vagy egy szép nyaklánccal. Szettünket az időjárásnak megfelelően alakíthatjuk és rétegezhetjük, hogy tényleg jól érezzük magunkat a ruhánkban.

Elegánsabb alkalmakra
Akárhogy is nézzük, a 7000 Ft nem olcsó. Érthető tehát, hogy minden darabot szeretnénk a lehető legjobban kihasználni. Miért ne hordhatnánk ezt a ruhát a suliba és az esti buliba is? Nem kell sok kiegészítő ahhoz, hogy ez a csinos ruha buli-kompatibilis legyen: elég egy magassarkú, és a bőrdzseki, melyet mindig hordasz. A két fekete darab már önmagában is feltűnő, így az ékszerekkel bánjunk óvatosan: egy gyűrű egyszerű és nagyszerű választás, csakúgy, mint a szintén arany clutch, melyben elférnek a legfontosabb partikellékek.
Felmerülhet a gondolat, hogy elméletben jól mutat ez a variálás, de hogy fogod megoldani a véges tartalmú szekrényedből? A válasz egyszerű: a képek csak irányt mutatnak, a feladat nehezebbik része rád vár. Nem könnyű feladat néhány kiegészítőből csodagardróbot varázsolni, a titok viszont itt is örök érvényű: sok-sok alapdarab, és nem érhet csalódás.

Nincsenek megjegyzések: