2010. április 27., kedd

Kiugrunk a bőrünkből

Nos, már észrevehettétek, hogy sem a szóviccek, sem a humor nem az erősségem, viszont a cseles logikával megáldott olvasók már sejthetik, hogy a mai bejegyzésben is a Skins-ről lesz szó. Nagyjából másfél hónap múlva ugyanis végre Magyarországra is elérkezik a világszerte teltházas Skins bulik egyike.

Amikor elindult a sorozat első évada, a barátnőimmel állandóan azt emlegettük, hogy milyen jó lenne egy buli, ahol azok a kiválóan összeválogatott zenék mennének, melyeket az egyes epizódokban hallottunk. Persze nemcsak a zenéről van szó - ki ne szeretne egy olyan vad buliban részt venni, ahol nem tudhatod, mikor támad le egy kutyajelmezbe öltözött ismerősöd, vagy épp a sorozat egyik szereplője. A Noise Night Life tudhat valamit, mert most mindezt elhozza nekünk. Június 11-én, pénteken gyere el te is a Dürer Kertbe, ahol 6 előadó fog szórakoztatni titeket a legjobb zenékkel. Skins buli révén főleg indie és electro számokat hallhattok majd, így például a Robotrock csapata is egy különleges műsorral készül aznapra. És hogy mitől lesz még különlegesebb az este? A szervezők elhozzák nektek a sorozat második generációjának nagy kedvencét, Freddie-t, azaz, Luke Pasqualino-t. A színész egy dj-szettel izzítja be a népet, bár valószínű, hogy a megjelent lányoknak már az is maga a megváltás, hogy egyáltalán egy légtérben lehetnek vele.


A Skins Party-k egyébként világszerte hatalmas népszerűségnek örvendenek, és rendszerint óriási látogatottságot produkálnak. Ha te is rá vagy kattanva a bulira, érdemes minél előbb jegyet szerezned. A buli hivatalos Facebook eventje szerint 2000-en már biztosan ott lesznek, és ne felejtsük el, még van több, mint egy hónapunk. Ha már szóba kerültek a jegyek: elővételben 2000, a helyszínen 2500 Ft-ért lehet a tiéd egy belépő, ami tekintve az előadók számát, teljesen korrekt. Május 10-től van lehetőség elővételre, így ha ezt a verziót választod, sétálj/buszozz/metrózz el a The Lab-be (Király utca 48.), vagy a Dürer Kertbe, ahol rögtön megkaparinthatod a jegyeket. Ne tántorítson el a nagy tömeg sem, a szervezők szerint 4500-an simán beférnek a helyszínre. A buli látogatottságát nemzetközi szinten is mérni fogják, úgyhogy mindenkit arra buzdítunk, hogy mutassuk meg, hogy mi vagyunk a legjobbak, és csináljunk egy igazi, hangulatos bulit. És ha még nem lenne ihleted a bulihoz, elég annyit mondanom, hogy ez a szám mindenképp benne lesz a setlist-ben.2 megjegyzés:

Berta írta...

Ott leszek!! Ha 40 fokos is lesz a lázam, akkor is! :D

Regina M. írta...

akkor majd mindenképp találkozzunk :)