2010. március 27., szombat

Zoe Phobic by Agnes Nora Szimon: Szobrok

A tervező legújabb kollekciójával nem most találkozhattok először, viszont fotósorozat eddig nem készült róla. A napokban végre elkészült a tavaszi-nyári lookbook, melyet Nagyillés Szilárd készített.

A Zoe Phobic ruhák tervezőjéről, Szimon Ágnes Nóráról gyakran olvashattok a blogon. Már arról is említést tettem nemrég, hogy elkészült legújabb, Szobrok nevű kollekciója, melyet először az Apropodium Galériában tekinthettek meg az érdeklődők. Múlt hónapban Ágo életében először egy profi csapattal karöltve fotózáson vett részt, melynek az eredménye ez a nagyjából 20 képet magába foglaló fotósorozat. Hála a színvonalas műteremnek, a profi fotósnak, fodrásznak és sminkesnek, az eredmény ezúttal valóban csodás lett. A világítás tökéletesen kiemeli a ruhák geometrikus formáját, és a két modell is nagyon ügyesen pózolt a kamerának. Térjünk ki kicsit a ruhákra: minden darab hozza a tervezőtől megszokott futurista stílust, és magában hordozza a kollekció nevét. A ruhák finomak, de egyben határozottak, szoborszerűek, köszönhetően az anyaghasználatnak és a neutrális színeknek. A miniruhák szerintem nagyon jól sikerültek, legjobban ebbe a különleges vállmegoldású darabba szerettem bele:

A fiúk legnagyobb örömére a kollekcióban már számos férfiruha is helyet kapott, csakúgy, mint az olyan kiegészítők, mint a fonott hajpánt, vagy az egyik kedvencem, a batikolt legging. A kollekció darabjait persze nemcsak azért ajánlom mindenkinek, mert egyediek és gyönyörűek, hanem azért is, mert a többi designer márkához képest lényegesen alacsonyabb az áruk. Ha úgy érzed, nem illenek a stílusodba a futurista ruhák, akkor válassz egy felsőt, vagy egy kiegészítőt. Ha kíváncsi vagy a többi fotóra, vagy több információt szeretnél a rendelésről, kattints Ágo blogjára, ahonnan eléred Facebook-os oldalát is. Sorkizárás

2 megjegyzés:

Berta írta...

Nagyon tetszik ez a ruha, több képet nem teszel ki?

Regina M. írta...

Ágo blogján megnézheted az egész fotósorozatot. :)