2010. március 17., szerda

Cukorkák a szekrényben

A Palvin Barbarával készült divatanyag kapcsán már elárultam, hogy nagyon tetszenek a nyári szezon cukorkaszínei. Ezek a lágy pasztellszínek nemcsak a koktélruhákon mutatnak jól, hanem az olyan alapdarabokon is, mint az ujjatlan felső.

A cukorkaszíneket természetesen nem csak a "cuki" lányoknak találták ki: akármilyen meglepő, még a fiúkon is jól néz ki. Persze ez esetben nem egy rózsaszín koktélruhára kell gondolni: egy világosabb árnyalatú póló, egy pasztellszínű, batikolt sál egy fiú ruhatárába is bőven belefér. A lányoknak is azt ajánlom, hogy tartsák meg az arany középutat: ha a sálad, a felsőd, és a nadrágod is inkább emlékeztet egy csomag cukorkára, mint ruhára, inkább csak egy darabot hagyj magadon. Mindig is szerettem kombinálni a trendeket, így szerintem ezek a finom színek vad kiegészítőkkel néznek ki a legjobban: képzelj csak el egy habos, rózsaszín ruhácskát egy vastag, fekete derékövvel, és fekete platformszandállal: ugye, milyen merész kombináció? A szürke is jó választás lehet, ha félünk a feketétől: bátran vegyünk fel szürke cipőt és táskát a pasztellszínű ruháinkhoz, cseppet sem lesz unalmas az összeállításunk.
Egy fekete ruhát is nagyon ügyesen fel lehet dobni egy halvány, lágy színű cipővel, sminkkel, de ha még ez sem elég, bátran engedjünk az évek óta hódító cukorkaillatú parfüm csábításának is. A parfümmel bánjunk finoman: elég egy kis fújás a nyakunkra, vagy a ruhánkra. Egy magazin felméréséből az derült ki, hogy a férfiak sokkal jobban vonzódnak a "szomszéd lány" stílusú nőkhöz, mint a vörös rúzs-csipkés ruha típusokhoz. Ha megnézzük az amerikai filmek farmer-póló stílusú hősnőit, rájöhetünk, hogy nincs is ebben semmi különös: egy nő akkor szép, ha természetes: egy csinos felső farmerrel, egy kényelmes cipő, és persze az elmaradhatatlan mosoly tökéletes kombináció arra, hogy mások is lássák rajtunk, hogy jól érezzük magunkat. A fenti képen látható kék felsőt például már látom is magamon egy kényelmes farmerrel és tornacipővel. A világos árnyalatok vidámságot, örömöt sugallnak, míg a fekete, a szürke inkább hűvösséget. Ha végre beköszönt a tavasz, te is ünnepeld meg a napsütést, és öltözz színesbe, jobban fogod érezni magad tőle. Vannak olyan lányok, akiknek a gardróbjuk szinte kizárólag fekete és szürke ruhákból áll (bevallom, én is ilyen vagyok), ami valóban mindig divatos, de legközelebb ha akad módotok választani egy szürke és egy pasztellszínű darab közt, az utóbbit válasszátok.

Nincsenek megjegyzések: