2010. február 19., péntek

Window Shopper 2010/1

Emlékeztek még a Window Shopper rovatra? Nos, bevallom, saját lustaságom miatt a sorozat csupán egyetlen bejegyzést élt meg, mostanáig. Újra elkezdődött a suli, és amikor egy barátnőmmel a két óra közti 4 órás szünetet töltöttük el, beugrott, hogy mi gyorsítja fel legjobban az időt - hát a ruhák!

Gyorsan körbe is néztem az üzletekben, hogy helyzetjelentést adhassak az új kollekciókról, és az olyan darabokról, melyeket egyszerűen muszáj beszerezni. Nézzük, mit is találtam. A H&M mint mindig, most is lenyűgözött, ráadásul a Vörösmarty téri üzletbe megérkeztek a Sonia Rykiel kollekció új darabjai (erről majd bővebben). A jobb felső sarokban látható topánkákból most érdemes betárazni, mivel az összes Divided cipő 2490 Ft-os áron lehet a tiéd. Én is levadásztam a régóta áhított hegyesebb orrú darabot, de legszívesebben az összeset hazavittem volna. Mint azt már korábban is említettem, a korallszínű ruhák és kiegészítők nagyon divatosak lesznek a nyári szezonban, már most láthatunk néhányat közülük, mint ezt a csodás magassarkút, mely láttán összeszorult a szívem, hogy igen, még mindig nem tudok magassarkúban járni.

A jeggings, mely farmeranyagból készült szuperszűk legging-et jelent, már második éve hódít, a H&M-ben jópár árnyalatban találsz belőle. Egyik kedvenc üzletünk a kiegészítők terén sem hagyott cserben minket, örök darab például a nagy, műanyag karkötő, mely feldob minden alap outfitet, de a szintén mostanában divatos masnis öv is imádnivaló. Kilépve a H&M-ből rögtön a Pimkie egyik üzletében találtuk magunkat, ahol már jó előre felkészültek a nyári nude rohamra, aminek személy szerint nagyon örültem. A fent látható szegecsekkel díszített felső például mindenki alapruhatárában helyet kaphat, és ha a szürke árnyalat nem tetszik, választhatsz olajzöldet, vagy bézst is. A jobb alsó sarokban látható táska több színben kapható, a fekete és a semleges szürke szolid és elegáns, míg a kék, az idei nyár slágerszíne vonzza a tekinteteket. Az utolsó alany a Deichmann volt, ahol öröm volt látni, hogy előkerültek a szandálok és a nyári lábbelik. A mi kedvencünk egy vastag bokapántos saru volt, mellyel még biztosan találkoztok a blogon. A magassarkú szandál minden szempontból telitalálat, mert könnyebb benne járni, mint egy olyan cipőben, ami nem tartja a bokát. A nyár harsány cukorkaszínei a cipőkön is megjelentek, érdemes megnézni például ezt a sokpántos, lila verziót.

Jövő héten újra jövünk, addig is kommentelj, ha látsz valami olyat, amiről mindenkinek tudnia kell!

Nincsenek megjegyzések: