2010. február 17., szerda

Nyereményjáték - újra!

Az új blogot egyből egy játékkal szeretném indítani. A múltkori Looklet nyereményjáték a vizuális kreativitásotokat vette igénybe, így ezúttal azok élveznek előnyt, akik az írásban tehetségesek. Lássuk, miről is van szó!

A feladat egyszerű: írd meg az eddigi legnagyobb divattal kapcsolatos élményedet! Nem hosszú fogalmazásra célzok, hanem egy egyszerű, de frappáns cikkre, ami akár egy divatmagazin ajánlójában is megjelenhetne. Hogy milyen élményről szóljon? Bármi, amire jó szívvel gondolsz vissza. Ez lehet egy divatbemutató, de egy olyan nap is, melyet vásárlásra szántál, és egyszerűen minden összejött. Bármiről írhatsz, ami belefér a divat fogalmába. A cikkedet tarkíthatod képekkel, rajzokkal, vagy videókkal, mindent felhasználhatsz, hogy minél inkább a saját stílusodhoz illő pályamunkát adj ki a kezeidből.
A nyeremény ezúttal nem ruha, de még csak nem is tárgy lesz: az első helyezett eltölthet egy napot velem, és a Zoe Phobic ruhák megálmodójával, Szimon Ágnes Nórával. A nap során a nyertes belepillanthat egy ruhakollekció elkészülésébe, valamint vásárlási- és stílustippeket is adunk. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a nap minél tartalmasabb legyen, a programba természetesen a nyertes is beleszólhat.

Ha bármi kérdésed van a versennyel kapcsolatban, írj!
Határidő: márc. 10.
A cikkeket a safweekly@gmail.com-ra küldd!Nincsenek megjegyzések: