2010. február 14., vasárnap

Mélanie Laurent vs. Diane Kruger

Ismét a ti kezetekben a döntés, ezúttal a Becstelen Brigantyk két női szereplőjének stílusát ismerhetitek meg közelebbről.

Mélanie Laurent

A 26 éves francia színésznő Párizsban született, egy balerina és egy szinkronszínész lányaként. Sejthető volt, hogy a lány örökli szülei művészi vénáját, ám ekkora sikerre valószínűleg ő sem számított. Amellett, hogy színészkedik, hazájában filmeket ír és rendez, nem kevés sikerrel. A De moins en moins című rövidfilmjét még díjra is jelölték a 61. Cannes-i filmfesztiválon. A nemzetközi közönség természetesen Tarantino filmjéből ismerhette meg Mélanie-t, Shosanna Dreyfus szerepével megnyílt előtte a világ. A színésznő védjegye visszafogott, mégis szuperdivatos stílusa. Szereti a divatbemutatókat, és az ott szerzett ismereteit az öltözködésében is hasznosítja. Nem is kell több bizonyíték, mint ez a csodás szürkés összeállítás, melyben a Balenciaga bemutatóján jelent meg.

Diane Kruger

A Diane Heidkrüger néven, 1976-ban született német színésznő első kiemelkedő filmszerepe Szép Heléna volt a Trójában. Színészi pályafutása előtt sikeres modell volt, főleg Németországban és Franciaországban dolgozott. 2002-től indult be színészi karrierje, a Trója után a Nemzet Aranya mindkét részében főszerepet játszott, ám legfontosabb karaktere természetesen Bridget von Hammersmark volt a Becstelen Brigantyk-ban. Exmodell lévén imádja a divatot, és ezt szereti hangoztatni is. Stílusára ugyanúgy jellemzőek a boyfriend szabású ruhák, mint a Chanel koktélruhái. Szeret kísérletezni, és általában be is válnak a próbálkozásai. Gyakran látni egyszerű pólóban és szalmakalapban, az utcán ugyanis nem szereti komolyra venni a figurát, de ez nem is baj, mi pont ilyennek ismertük meg.


Neked melyik színésznő stílusa tetszik jobban?

View Results
Create a Blog Poll


Nincsenek megjegyzések: