2010. február 20., szombat

Három stílus egy helyen

Február 23-án mindenkinek, aki olvassa a blogot, a Ráday utcában a helye. A fiatal magyar tervezők munkájára egyébként is érdemes odafigyelni, és ha még egy hatalmas akcióval is csalogatnak, a program egyszerűen kihagyhatatlan.

A F(th)ree Style nevű program keretében közelebbről is megismerhetsz három ígéretes, fiatal tervezővel, ez a három pedig nem más, mint Zoe Phobic, Abodi Dóra, és Barnoff Tamara. Zoe ruháiról már a blog elindulása óta tudósítok nektek, ő ajánlotta fel például a Looklet játék nyereményét, melyet a nyertes, Berni - reméljük - azóta is szívesen hord. Abodi Dórát az egyik legtehetségesebb magyar tervezőnek tartom, ruhái igényesek, formabontóak, de a mindennapokban is viselhetőek. Barnoff Tamara kreációi izgalmasak és divatosak, igazi művészi munkák. A program természetesen nemcsak ebből áll, a kiállított ruhákat meg is vásárolhatod, és ha az lenne a kifogás, hogy egy ilyet nem lehet megfizetni, azt sem fogadom el, ugyanis a program időtartama alatt 30, 50 és 70%-os kedvezménnyel lehet a tiéd egy csodás Abodi Dóra clutch, vagy egy futurista Zoe Phobic ruha.
Tehát összefoglalva: legyél ott február 23. és 25. között az APRoPODIUM galériában (Ráday u. 9.), találkozz a tervezőkkel, vagy akár velem, Zoe Phobic standjánál. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.


Holnaptól 3 napig, tehát a F(th)ree Style kezdetéig részletesen bemutatom majd a programban résztvevő tervezőket, holnap a Barnoff márka megálmodójáról, Barnoff Tamaráról olvashattok.

Nincsenek megjegyzések: