2010. január 11., hétfő

Trendkalauz 2010-re

Biztosan sokfelől hallottatok már az idei trendekről, de mivel divatblogról van szó, szinte kötelezőnek érzem, hogy "beálljak a sorba". Izgalmas szezonnak nézünk elébe, pezsgő színekkel, kontrasztokkal, igazi tavaszi zsongással.

Ahogy elbúcsúzunk a zord, hideg évszaktól, úgy kerülnek elő szekrényünkből az üdítő színű, vékonyabb darabok, melyekre még ránézni is jó. Miért ne dobhatnánk fel idén valami még színesebbel a szettünket? Az idei tavasz egyik nagy trendje az élénk, kirobbanó színek lesznek. Tavaly a nude smink volt a menő, idén pedig a nude öltözködés lesz - ez persze nem azt jelenti, hogy meztelenül kell majd kimennünk az utcára, hanem a testszínű, bézs és világosbarna darabok keverését. Tél vége felé megjelentek a divatmagazinokban a nehéz, barokkos elemek, melyek idén is meghatározzák majd az öltözködésünket: elegáns brossok, csipkeminta, barackszín, és persze az örökzöld fodrok.


A koktélruha nagyon praktikus viselet, egy visszafogottabb darab társunk lehet nappal, de néhány kiegészítővel feldobva az esti buliban is. A designerek szerint érdemes belőlük beszerezni párat az idei szezonban, ez lesz ugyanis az év egyik legnagyobb dobása. Néhány új öv is felfrissítheti a ruhatárat, melyeket kombinálhatsz a szintén visszatérő overallal, ebből idén a pánt nélküli változat lesz a legmenőbb. Ha már a pánt nélküli ruháknál tartunk, a szabadon hagyott vállak szintén hangsúlyosak lesznek, szóval érdemes körbenézni az üzletekben egy-egy lágy esésű, vállat szabadon hagyó felsőért.
Hogy milyen színeket válasszunk? A kék minden árnyalata szuperdivatos lesz a melegebb hónapokban, csakúgy, mint a korallszín, a pink, vagy a halványabb pasztellszínek. Valószínű, hogy a sminkekben is ezek a pezsgő színek fognak megjelenni.

Neked melyik a kedvenc 2010-es trended?

Nincsenek megjegyzések: