2010. január 2., szombat

Teri Hatcher vs. Eva Longoria

Először is boldog új évet mindenkinek, aki a blogra téved! Mostanában sajnos elég ritkán frissítettem, nyakig vagyok a könyvekben, de ha akad egy kis szabadidőm, igyekszem összehozni egy-két új bejegyzést. Egyelőre csak egy párbajra futja, és tartozom még nektek egy 2010-es trendösszefoglalóval, ígérem, az is meglesz! Most a Született Feleségek két szereplőjének stílusa közt dönthettek.

Teri Hatcher
A 44 éves színésznőt sokan ismerhetik a Lois és Clark című sorozatból, de az igazi ismertséget a Született Feleségek hozta meg számára. Susan szerepe előtt elvállalt néhány mozifilmet is, de főleg epizódszerepekből élt meg, játszott például a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban, de még a 90-es évek kultikus horrorsorozata, a Mesék a kriptából egy részében is szerepelt. 2004 óta alakítja Susan Meyer-t a népszerű sorozatban, és ebben a hat évben bőven megismerhettük a stílusát. Teri kedveli az egyszerű darabokat, ha a mindennapok öltözetéről van szó, gyakran látni farmer-póló kombinációban, és bár néha a vörös szőnyegen is vannak ballépései, általában finom, elegáns ruhákat választ.

Eva Longoria Parker
A sorozatban való megjelenése óta Eva sokak szerint a gyönyörű nő megtestesítője (bár láttunk róla smink nélküli képeket, azért elhisszük). A 34 éves színésznő rendkívül szegény családból származik, így mindent megtett, hogy kikerülhessen texasi otthonából. Eva pályája már kezdetben sokszínű volt: tudományos diplomát szerzett, miközben modellkedett, majd 2000-ben megkapta első epizódszerepét a Bevery Hills, 90210-ben. A színésznő ettől fogva számtalan sorozatban szerepelt, de nevét a Született Feleségek miatt ismerte meg a világ, Gabrielle Solis szerepében hatalmas közönségkedvenccé vált. Eva stílusa nőies, divatos, de amikor magánemberként lép az utcára, nem esik túlzásokba. Ha viszont a fotósok kereszttüzébe lép, mindig szikrázó, elragadó képet mutat magáról, csodás ruhákban, és persze kizárólag designer cipőkben.
Neked melyik színésznő stílusa tetszik jobban?

View Results
Create a Blog Poll


Nincsenek megjegyzések: