2010. január 7., csütörtök

Sasha Pivovarova vs. Lily Cole

Aki nincs különösebben belemerülve a divat világába, az általában nem sokat tud a modellekről. Az olyan szupersztárok, mint Naomi Campbell, vagy Claudia Schiffer azonban mindenki emlékezetébe belevésődtek. Manapság, ebben a rohanó világban már nem leng akkora kultusz a tehetségek körül, mint akkoriban, de így is akad számos olyan modell, akire érdemes odafigyelni. Ma két ilyen sikeres lány közt dönthettek.

Sasha Pivovarova
Elég csak ránéznünk Sasha képeire, és azonnal meglátjuk a 24 éves lány arcán azokat a tipikus "oroszos" vonásokat, melyek arcának híres, karakteres vonásait adják. Pivovarova modellkarrierje 2005-ben kezdődött, amikor is a barátja átadta az IMG modellügynökségnek Sasha fotóit. Azóta a világ egyik legkeresettebb modelljeként tartják számon, szerepelt a 2008-as Pirelli naptárban, a Vogue címlapján, és olyan divatházak bemutatóin, mint a Chanel, a Valentino, vagy a Gaultier. Sasha szabadidejében imád rajzolni és festeni, és meglehetősen tehetséges is benne: képeit Párizsban és New York-ban is kiállították.

Lily Cole
A 21 éves angol lányt többek közt a Rimmel arcaként ismerhettük meg, de már a kampány elvállalása előtt szép karriert futott be. 2003-ban (12 éves volt ekkor!) már képek jelentek meg róla a Vogue-ban, és már ekkor dolgozott a nemrég elhunyt világhírű divatfotóssal, Irving Penn-nel. Sasha-hoz hasonlóan ő is megfordult a legjelentősebb divatházak kifutóin (Chanel, DKNY, Gaultier, Versace, Alexander McQueen), volt az 'év modellje', és számos reklámkampány arca is. Lily 2008-ban szerepelt a francia Playboy címlapján, az elkészült fotósorozat pedig nagyon megosztotta a véleményeket, felröppent az a pletyka is, hogy a Marks&Spencer szerződést akart bontani vele a képek miatt. A modell 2007-ben megkezdte színésznői pályafutását is, hamarosan Terry Gilliam Doktor Parnasszus és a képzelet birodalma című filmjében láthatjuk.
Neked melyik modell tetszik jobban?

View Results
Create a Blog Poll

2 megjegyzés:

Tamás írta...

csúnya angolok, angol csúnyák

d. írta...

csak a sasha.