2009. december 2., szerda

Sienna Miller, vagy Lady GaGa?

Új rovatot indítok, amelyben két teljesen különböző stílusú híresség közt választhattok. Igyekeztem olyanokat keresni, akik kellően megosztják a véleményeket, az első post a Sienna Miller-Lady Gaga párosé.

Sienna Miller

Siennát a világ vezető divatlapjai is a legjobban öltözött sztárok közt tartják számon, nem véletlenül. Aligha akad róla olyan paparazzi-felvétel, amin rosszul összeválogatott ruhákban sétálgatna, a vörös szőnyegen pedig mindig visszafogott, elegáns, és kifinomult. Pontosan tudja, mi áll neki jól, kiegészítők terén pedig egyenesen páratlan az ízlése. Ki tudja, lehet hogy egy tehetséges stylist áll a háttérben, mindenesetre szavazzuk meg neki a bizalmat.


Lady GaGa

Lady Gaga, becsületes nevén Stefani Germanotta stílusáról igencsak megoszlanak a vélemények. A mindössze 23 éves énekesnő (ha nagyon rosszindulatú akarok lenni, 10 évvel többnek simán kinéz) mindent megtesz azért, hogy botrányt és feltűnést keltsen, a lesifotósok utcán készült képein legtöbbször alig van rajta több egy falatnyi fehérneműnél, és egy kabátkánál. Mindezek ellenére fiatalok százezrei rajonganak érte feltétel nélkül. Te kire voksolnál?

Sienna Miller vagy Lady GaGa?

View Results
Create a Blog Poll


Nincsenek megjegyzések: