2009. december 18., péntek

SA&F - Zoe Phobic nyereményjáték: Megvan az eredmény!

Szerdán lezárult a Zoe Phobic nyereményjáték, és örömmel mondhatom, hogy a vártnál sokkal többen jelentkeztetek rá. Nagyon komolyan vettétek a versengést, akadt olyan, aki több, mint 50 összeállítással nevezett. Ennyi outfit közül nagyon nehéz volt kiválasztani azokat, melyek közül kikerült a legjobb, ám végül mégis megszületett az eredmény. A Zoe Phobic ruhát Kolláth Bernadett nyerte, gratulálok neki!

Azért választottam Bernadett outfitjét a legjobbnak, mert egyszerű, divatos, a kiegészítők használatánál nem esett túlzásba. A színek párosítása tökéletes, a cipő és a dzseki feldobja a ruhát. Természetesen nem csak ez a összeállítás nyerte el a tetszésemet, a linkre kattintva megnézhetitek az 5 legjobb munkát. A játékkal, az eredményekkel kapcsolatban várom a kommenteket, remélem tetszett nektek ez a játék, ígérem lesz még hasonló.
Addig is szeretném a figyelmetekbe ajánlani az új, Instant Fashion nevű rovatomat, ahova fényképeket várok rólatok, a kedvenc összeállításaitokban. Remélem minél több fotót kapok. Nos, még egyszer gratulálok minden résztvevőnek, Bernadettet pedig arra kérem, hogy komment vagy mail formájában lépjen kapcsolatba velem a méretek miatt.

2 megjegyzés:

zöldhegyi írta...

Az 5 közül nekem is ez a kedvencem.
Talán még a night glam az, ami nagyon bejön :-)

Anna írta...

A nigh glam nekem is nagyon :) Na meg kell egy olyan Au revoir-os póló..!!