2009. december 23., szerda

Mi történt 2009-ben?

Először is, sajnálom, hogy csak most jutott időm egy bejegyzésre, a karácsonyi készülődés és a vizsgák minden időmet (és kedvemet) elvették az írástól. 2009 utolsó postjai felé közeledünk, így itt az ideje az évösszegzésnek, ha még nem unjátok.

2009 eleje máris jó híreket tartogatott nekünk: Mihalik Enikő lett a kultmagazin i-D januári címlaplánya. Enikő azóta bekerült a világ 10 legkeresettebb topmodellje közé, a legnépszerűbb divatházak foglalkoztatják kampányaikban, idén például a Max Mara, vagy a H&M. Tavasszal előkerültek a színesebb darabok, kezdtek beszivárogni a nyári trendek az öltözködésbe. Júniusra aztán berobbantak az új darabok, rengeteg háremnadrággal, gladiátorszandállal és blézerrel találkoztunk mind az itthoni, mind a külföldi utcákon.


Hamar elérkezett a szeptember, mely a divatvilágban kiemelt jelentőséggel bír. Megjelentek a vezető divatlapok vaskos szeptemberi számai, benne a legújabb trendekkel, melyek azóta sem vonultak ki a mindennapok ruhatáraiból. A military stílus sokaknak lett kedvence idén, többek közt nekem is. Rengeteg kabát készült ebben a stílusban, de a bőrdzsekik is virágkorukat élték az átmeneti időszakban. A szövet, a krémszín ismét nagyon menő lett, csakúgy, mint a bokacsizmák, de hordtunk szandálokat is harisnyán, zoknin - ahogy a Burberry kifutóin láttuk. Apropó, kifutó. A világ minden táján megrendezték a divatheteket, csodás bemutatókat, új trendeket láthattunk. Télre az őszi elemek mellé megjelentek a koktélruhák, a barackszín, hatalmas sálakat kötöttünk a legfeltűnőbb színekben, de az örök fekete is nagy szerepet töltött be a téli öltözködésben, csakúgy, mint a klasszikus fehér blúz, a legkülönbözőbb fazonokban. Decemberre egyre többet megtudtunk arról, hogy milyen darabokat érdemes beszerezni 2010-re, de erről majd egy következő bejegyzésben.

Minden olvasónak nagyon boldog karácsonyt kívánok, ígérem a két ünnep közt visszatérek egy bejegyzéssel.

1 megjegyzés:

TT írta...

halik, halik, mihalik!