2009. december 9., szerda

Ginnifer Goodwin vs. Kaya Scodelario

A mai alkalommal két bájos sorozatszínésznő közt választhattok. Ginnifer Goodwin és Kaya Scodelario stílusa több szempontból különbözik egymástól, nektek melyikük tetszik jobban?

Ginnifer Goodwin

Ginnifert a divatlapok hasábjain kívül az HBO saját gyártású, Big Love (magyarul Hármastársak) című sorozatából ismerhetjük. Meglepő volt számomra, hogy Ginnifer már 31 éves, szerintem 10 évet simán letagadhatna. A vörös szőnyegen mutatkozik meg igazán a színésznő kifinomult ízlése. Legyen szó akár egy YSL estélyiről, vagy egy Marc Jacobs koktélruháról, mindig tudja, hogy mit mivel érdemes párosítania.


Kaya Scodelario

Kaya nevét a fiatalabb közönség valószínűleg jobban ismeri, ő játszotta ugyanis Effy-t a Skins-ben. A 17 éves angol-brazil származású lány korábban ismert modell volt, majd 2007-ben rá osztották Effy Stonem szerepét a népszerű sorozatban, karrierje pedig azóta felfelé ível. A Skins kezdőcsapatából ő az egyetlen, aki négy évadra kötött szerződést, és filmes karrierje is kezd beindulni. Kaya stílusa merész, egyedi, de már most nagyon ízléses, pont olyan, amilyen egy 17 éves lánynak tökéletes.Melyik színésznő stílusa tetszik jobban?

View Results
Create a Blog Poll


Nincsenek megjegyzések: