2009. december 4., péntek

Beyoncé vs. Rihanna

Az előző összehasonlítós bejegyzést sokat látogattátok, így mostantól rendszeresen közzéteszek néhány ilyen szavazást. Ez alkalommal két eltérő stílusú, és hasonlóan tehetséges énekesnő közt dönthetitek el, hogy melyikükön mutat jobban a Balmain klasszikus dzsekije.

Beyoncé
Beyoncé Knowles a Destiny's Child tagjaként vonult be a zeneiparba, és azóta szólóénekesnőként napjaink egyik legsikeresebb előadója. Legutóbbi, I Am... Sasha Fierce című albumával hihetetlen sikereket ért el, klipjei és dalai sorra nyerik el a díjakat. Beyoncé stílusa mindig kifinomult, és ahogy a sztárok legtöbbje, ő is rajong a Balmain ruhákért. Ez a dzseki természetesen szintén nem maradhatott ki a ruhatárából.

Rihanna
A Robyn Rihanna Fenty néven született 21 éves lány kétségkívül az egyik legkarakteresebb énekesnő napjaink zenei palettáján. 2005-ös befutásakor még az ártatlan kislány szerepben tündökölt, azóta viszont, túl a negyedik albumán, igazi rosszkislánnyá nőtte ki magát. A stylistok nagyon egyedi stílust alakítottak ki neki, gyakran látjuk megbotránkoztató szettekben, de ugyanúgy szereti a klasszikus darabokat is. Mit gondolsz, melyiküknek áll jobban a Balmain military stílusú kabátkája?Melyik énekesnőnek áll jobban a Balmain kabát?

View Results
Create a Blog Poll


Nincsenek megjegyzések: