2009. november 30., hétfő

Üdítő színek a szürke hétköznapokra

Be kell vallanom, öltözködés terén nem vagyok valami "színes" egyéniség. Szeretem a letisztult alapdarabokat, azonban még az én szememmel is szívderítő, amikor a sok fekete-szürke-barna kabát közt elővillan egy-egy élénk szín.

Ha divatosan akarjuk viselni őket, a színekkel vigyázni kell. Eddig azt vettem észre, hogy a színes öltözködés terén két nagy hibát követnek el az emberek: vagy mindenféle színt magukra aggatnak, vagy igyekeznek tudatosan hasonló árnyalatokat választani - el tudtok képzelni egy sárga cipő-sárga harisnya-sárga felső kombinációt? Ebben az esetben az összhatás általában "túl sok". Az utóbbi főleg az átmeneti időjárásra jellemző, amikor inkább rétegesen öltözködnek az emberek.

Hogyan viseljük a sárga színt? A bal oldali outfitben túl sok a szín, a jobb oldali össze-
állítás tudatos és elegáns.
(Mindkét kép a cotcot Street Fashion-ről származik!)

Már megszokhattátok, hogy a ruhákkal kapcsolatos cikkeimhez jár egy-egy Polyvore-montázs, ez most sem marad ki. Igyekeztem olyan darabokat összeválogatni, melyek nem kívánnak több színt, tehát egy átlagos alapöltözetet feldobhatunk velük. A masnis kiegészítők nagyon divatosak idén télen, ez a pink hajpánt viszont csak az igazán bevállalós lányokon mutat jól. Ha nem merünk magunkra ölteni olyan karakteres színeket, mint a lent látható kabát erős kékje, egy szolid, de színes karkötő feldobja, bohókássá teszi a legunalmasabb ruhát is. Akinek előnyös, válasszon vastag, finom színű öveket, de egy mustársárga sál is tökéletes választás lehet.
A színes harisnyákkal szintén bánjunk óvatosan: vagy színben teljesen passzoló (de soha ne ugyanolyan színű!), vagy fekete darabokkal hordjuk őket. Bár a T-Mobile már jó rég lelőtte a poént, de a szürke-pink kombináció elegáns és egyben merész, színes öltözködés terén az egyik kedvencem. A linkre kattintva megtekinthettek egy összeállítást, mely bemutatja, hogyan kell ezt a kényes kombinációt ügyesen viselni (bár muszáj kötekednem, a táska már sok).
Ha szolid feltűnésre vágyunk, bátran párosítsuk hétköznapi ruháinkat egy-egy élénk darabbal!


Te bevállalnád ezeket a ruhákat?

View Results
Create a Blog Poll


Nincsenek megjegyzések: