2009. november 29., vasárnap

Izgalmas újdonságok a H&M-től

A manapság egyre népszerűbb divatház, a H&M háza táján mindig érdemes nézelődni. Amellett, hogy az elmúlt hetekben számos új üzletet nyitottak Európában (itthon a Westendben), hónapról hónapra újabb kollekcióval lepnek meg minket.

Alig tértünk magunkhoz a Jimmy Choo kollekció óta, a divatház máris egy újabb sztártervezővel állt össze. Sonia Rykiel egy december 5-én megjelenő fehérneműkollekcióval jön ki az ünnepekre, márciusban pedig új, tavaszi ruhái jelennek meg néhány kiválasztott H&M üzletben.
A H&M Holiday kollekció kifejezetten az ünnepekre készült, elérhető árakat ígér, hogy másokat és magadat is megajándékozhasd egy új szilveszteri buliruhával. A kampány egyik fő arca a topmodell Sasha Pivovarova, akivel már találkozhattunk az őszi kollekció reklámplakátjain.


A H&M weboldalán már meg lehet tekinteni a tavaszi-nyári kollekció darabjait. Friss, fiatalos, elegáns, de néhol bohókás darabok fogják alkotni a jövő szezon ruhatárát. Sajnos a hivatalos oldal nem enged képet lementeni, de kicsiben azért beteszem ide ezt az összeállítást, én ugyanis nem bírom levenni róla a szemem, remélem nektek is tetszeni fog.


Ui.: Örömmel tapasztalom, hogy mostanában megugrott az oldal látogatottsága. Szeretnék kicsit kedveskedni azoknak, akik hűségesek a blogomhoz, úgyhogy készüljetek, hamarosan nyereményjátékkal várlak benneteket!

Nincsenek megjegyzések: