2009. szeptember 19., szombat

Marie Claire Fashion Days

Kezdésnek egy kis személyes: sajnos az egyetemi teendők (pontosabban inkább a vonatozás) fáradalmai miatt a blog mostanra nevéhez hűen valóban "weekly"-vé vált, de igyekszem azért kicsikarni magamból heti 2, vagy akár több bejegyzést.

És hiába a fáradtság, október 3-án ha esik, ha fúj, ott leszek a Marie Claire Fashion Days nevű rendezvényen. Az újságot lapozgatva rögtön szemet szúrt a program, mintha csak nekem találták volna ki. A napot az Audrey Tautou főszereplésével készült Coco Chanel című film vetítésével kezdik, majd divatbemutatókat láthatunk Future Generation, illetve New Generation címmel. Előbbi bemutatón többek között Szegedi Kata ruháit nézhetjük meg, utóbbin pedig olyan nevek kollekcióiban gyönyörködhetünk, mint az Artista, a Nanushka, vagy a Je Suis Belle. A lista persze még nem teljes, a lap weboldaláról mindent részletesen megtudhattok. A bemutatók után a KREA művészeti iskola hallgatóinak workshopján kis időre belopózhatunk a kulisszák mögé, és megtudhatjuk, milyen egy divatfotózás. A rendezvényen egész nap jelen lesz a Mono fashion boltja, úgyhogy ha esetleg a bemutatón megtetszene egy-egy darab, nem kell messzire mennünk értük. A belépő ára már-már nevetségesen alacsony, csupán 695 Ft, de ha megveszed a MC októberi számát, akkor még ezt az összeget sem kell kifizetned.

Egyébként - és higgyétek el, nem fizet az újság a reklámért - mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani a magazint, naprakész divattal és stílussal kapcsolatos írásaik vannak, és mellőzi a bugyuta "10 tipp, hogy jobb legyen az ágyban" stílust. Ellenben bőven találunk benne érdekes, megindító cikkeket, amiből talán tanulhatunk is valamit, ami szintén nem mellékes.

Összefoglalóul: október 2, Vam Design Center, fussunk össze!

(fotó: cotcot)

1 megjegyzés:

TT írta...

nem árt tudni, hogy mész.